Groove Kopling

  • Style 1GS Rigid Coupling

    Gaya 1GS Kopling Kaku

    Gandeng alur diteken kana tekanan internal sareng kakuatan bending luar nalika jasa. ASTM F1476- 07 ngahartikeun kopling kaku salaku gabungan anu dasarna teu aya gerakan pipa sudut atanapi aksial gratis sareng kopling anu fleksibel salaku gabungan anu aya.
    gerakan pipa sudut sareng aksial kawates.

  • Style 1GH Heavy Duty Rigid Coupling 500Psi

    Gaya 1GH Beurat Kawajiban kaku Kopling 500Psi

    Kopling kaku tugas beurat dirancang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi pipa umum
    jasa sedeng atanapi tekanan tinggi. Tekanan damel biasana didiktikeun ku kandel témbok sareng rating pipa anu dianggo. Kopling Model 7707 ngagaduhan kalenturan anu tiasa nampung misalignment, distorsi, setrés termal, geter, noise sareng tremor seismik. Model 7707 bahkan tiasa nampung tata perenah pipa anu melengkung atanapi melengkung

  • Heavy Duty Flexible Coupling 1000Psi

    Kuat beurat Flexible Coupling 1000Psi

    Modél tugas beurat gandeng fleksibel 1000 Psi didesain kanggo dianggo dina sababaraha aplikasi pipa umum jasa sedeng atanapi tekanan tinggi. Tekanan kerja biasana didikte ku kandel témbok sareng rating pipa anu dianggo. Modél 1000 Psi gandeng nampilkeun kalenturan anu tiasa nampung misalignment, distorsi, setrés termal, geter, noise sareng seismic tremor. Model 1000 bahkan tiasa nampung tata cara pipa anu lengkung atanapi melengkung.

  • Heavy Duty Flexible Coupling 500Psi

    Kuat beurat Flexible Coupling 500Psi

    • Gaya 1NH tugas beurat kopling fléksibel nyayogikeun sambungan anu fleksibel ku celah antara alur pipa sareng konci gandeng.
    • Desain anu unik ngamungkinkeun gerakan aksial sareng radial, cocog pikeun pipa kalayan kalenturan dina tekanan panengah.
    • Awak ditingkatkeun nolak tekanan kerja 4 kali.