Flange adaptor

Pedaran pondok:

Kami (CNG) nyayogikeun Flange Adaptor. Flange Adaptor utamina dianggo pikeun sambungan flange ku klep, alat-alat atanapi koneksi konversi pipa kanggo méréskeun sambungan alur sareng konvérsi koneksi flange, pamasangan saderhana sareng gancang.

Pipa flange mangrupikeun cara ngagabung kana pipa, klep sareng pompa sasarengan ku alur, alat las, atanapi corétan. Éta nyayogikeun aksés anu gampang pikeun instalasi, beberesih sareng modifikasi tina struktur ketir bocor.
Flange alur digunakeun pikeun nyambungkeun pipa perlindungan seuneu tina nganteurkeun cai sareng agén suprési dina instalasi gancang.

Adaptor flange nyayogikeun transisi langsung tina pipa HDPE sareng atanapi fittings kana ANSI Class 125 atanapi 150 komponén flanged.

Liang bolt Flange didesain kana liang oval. Flange kelas ANSI 125 & 150 sareng PN16 sayogi sacara universal, sareng DN50 dugi ka DN80 (2 dugi ka 3) pikeun flensa nominal PN10; DN100 dugi ka DN150 (4 dugi 6) pikeun flensa kelas PN10nominal flensa.

Salaku tambahan pikeun flensa standar anu ditétélakeun di luhur, éta ogé sayogi pikeun nyayogikeun standar-standar sapertos JIS 10K sareng ANSI Kelas 300.


Detil Produk

Tanda Produk

Fittings flange dianggo dina nungtut aplikasi kusabab kasaluyuanana kana tekanan tinggi, shock, sareng geter. Éta ogé ngamungkinkeun sambungan gampang antara selang sareng tabung atanapi pipa, ogé antara garis kaku.

Pikeun fittings tubing anu langkung ageung ti hiji inci diaméterna di luar, aya masalah sareng kedap efektif sareng pamasanganana. Henteu ngan ukur sendi ieu meryogikeun rengkuh langkung ageung, tapi pagawé kedah tiasa nerapkeun torsi anu cekap diperyogikeun pikeun pengetatan anu pas. Pamasangan meryogikeun désainer sistem pikeun nyayogikeun rohangan anu diperyogikeun pikeun pagawé pikeun tiasa ngayunkeun éta konci-ukuran anu langkung ageung. Upami éta henteu cekap goréng, perakitan anu pas tina perlengkapan ieu tiasa dikompromikeun kusabab kakuatan anu atos sareng nambahan kacapean para padamel nyobian nganggo jumlah torsi anu lumaku. Pas-flange pas ngajawabkeun masalah-masalah ieu.

Fittings flange gaduh résistansi tinggi pikeun loosening, sareng tiasa dirakit cukup gampang. Fittings ieu dipaké dina rohangan sempit. Ayeuna, langkung ti 700 ukuran sareng konfigurasi anu béda tina fittings split-flange sayogi, sahingga kamungkinan yén hiji tiasa dipendakan pikeun aplikasi anu khusus.

Pamasangan-flange fittings nganggo karét O-ring pikeun ngégél sendi sareng ngandung cairan bertekanan. O-ring linggih dina alur dina flensa, sareng teras ngajodokeun sareng permukaan datar palabuhan. Flange teras dipasangkeun kana palabuhan ku opat sambel dipasang. Bautna kenceng ka handap kana clamp tina flange, sahingga ngaleungitkeun kabutuhan pikeun rengkuh ageung pikeun ngahubungkeun komponén pipa diaméter ageung.

Unsur-unsur Fittings Split-Flange

Tilu elemen kedah aya pikeun anu paling dasar tina fittings split-flange. Ieu nyaéta:

  1. Cincin O anu pas kana alur nyanghareupan tungtung flange;
  2. Dua halves clamp clamp sareng bolts anu cocog pikeun sambungan antara majelis flange pamisah sareng permukaan kawin;
  3. Sirah flanged sambung permanén, biasana brazed atanapi dilas kana tabung.

Tips pikeun Pamasangan Épéktip Nganggo Fittings Split-Flange

Nalika masang fittings split-flange, permukaan kawin anu bersih sareng mulus kedahna. Upami teu kitu, sendi bakal bocor. Mariksa sendi pikeun nyukur, ngagores sareng nyetak tiasa nyegah masalah anu bakal datang. Penting pikeun dicatet yén permukaan anu kasar ogé bakal nyumbang kana maké O-ring.

Dina kaayaan dimana hubungan jejeg penting pisan, éta kedah dipastikeun yén unggal bagéan minuhan kasabaran anu pas pikeun nyegah cairan tina bocor ngalangkungan koneksi.

Sanaos rakitan split-flange anu dirarancang sacara leres ningali taktak flange anu nonjol tina 0,010 dugi ka 0,030 inci saluareun raray jepitan, henteu aya kontak tina bagéan jepitan kalayan permukaan jalangan kajantenan.

Dimana instalasi sambungan flange prihatin, bahkan torsi kedah dilarapkeun dina sadaya opat baut flange. Ieu bakal ngabantosan ulah aya celah anu tiasa nyababkeun ékstrusi o-ring upami tekanan tinggi parantos diterapkeun. Ogé, nalika ngencarkeun baud, masing-masing kedah diperketat laun sareng merata nganggo pola silang. Henteu disarankeun nganggo rengkuh hawa pikeun tujuan ieu, kusabab tekanan henteu gampang dikontrol sareng tiasa nyababkeun langkung ketatna baut.

Tipping flange luhur tiasa lumangsung nalika ngan ukur hiji tina opat baut anu leres dikencétan. Ieu tiasa nyababkeun ciwit O-ring. Nalika ieu kajantenan, bocor dina sendi ampir teu tiasa dihindari. Skénario sanés anu tiasa kajantenan ku ngan ukur salah sahiji tina opat baut anu leres diperket nyaéta bending tina baud nalika sadayana parantos leres-leres diperketkeun. Ieu kajantenan nalika flensa ngabengkokkeun ka handap dugi ka lebet kana nyanghareupan palabuhan, nyababkeun baudna ngabengkokkeun ka luar. Nalika bending duanana flensa sareng bolts aya, ieu tiasa nyababkeun flange angkat tina taktak, nyababkeun sendi bocor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk