Warta

  • Products Component

    Komponén Produk

    Produk Komponén Bahan Perumahan: Ductile cast iron conforming to ASTM A-536, grade 65-45-12 Surface Finish: Standar: Epoxy bubuk palapis Opsional: Galvanis (Séng Plated 、 HDG) Dip dicét Warna Permukaan: Warna variabel pikeun Pilihan Karét Gasket Standar : EPDM. Pilihan: Nitrile, Silicone, Fluoroelastom ...
    Maca deui
  • Products Presentation  Three traditional methods to connect steel pipes.

    Presentasi Produk Tilu cara tradisional pikeun nyambungkeun pipa waja.

    Presentasi Produk Tilu cara tradisional pikeun nyambungkeun pipa waja, nyaéta las, sambungan flange sareng sambungan sekrup. Sistem pipa alur CNG nganggo kopling alur & fittings outlet cabang salaku koncina, ditambahan ku rupa-rupa pipa non-gasket.pikeun minuhan nee ...
    Maca deui
  • About the CNG piping

    Ngeunaan pipa CNG

    Metode pipa CNG tiasa dianggo pikeun ngiringan sababaraha rupa sistem pipa pikeun sababaraha rupa layanan. Éta tiasa dimangpaatkeun pikeun ukuran pipa anu beragam, bahan pipa sareng ketebalan témbok. Produk sayogi pikeun nyayogikeun sistem anu kaku atanapi fleksibel. Kanggo informatio produk khusus ...
    Maca deui
  • Naon aspek kaamanan konstruksi pipa alur

    Dibandingkeun sareng fittings pipa tradisional. fittings pipa alur gaduh kaamanan alus nalika konstruksi. ngirangan bahaya kaamanan poténsial sareng kacilakaan konstruksi. utamina dina poin-poin ieu. CNG. produsén fittings pipa alur. ngawartosan anjeun: 1. Konstruksi anu merenah sareng anu ka ...
    Maca deui
  • Fungsi sareng kaunggulan tina fittings alur.

    Tilu cara tradisional pikeun nyambungkeun pipa waja, nyaéta las, sambungan flange sareng sambungan sekrup. Sistem pipa alur CNG nganggo kopling alur & fittings outlet cabang salaku koncina, ditambahan ku rupa-rupa alat pipa non-gasket.pikeun minuhan kabutuhan konsumén, CNG als ...
    Maca deui
  • Komponén gandeng

    Metode pipa CNG tiasa dianggo pikeun ngagabung kana sababaraha sistem pipa pikeun sababaraha rupa layanan. Éta tiasa dimangpaatkeun pikeun ukuran pipa anu beragam, bahan pipa sareng ketebalan témbok. Produk sayogi pikeun nyayogikeun sistem anu kaku atanapi fleksibel. Kanggo inpormasi produk khusus patalina sareng panggunaan dina varie ...
    Maca deui