Threaded Ngirangan Tee

  • Threaded Reducing Tee

    Threaded Ngirangan Tee

    Kami (CNG) nyayogikeun 131N Threaded Reducing Tee. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.