Flange

  • Split Flange

    Beulah Flange

    Flange split Style 321 utamina dianggo pikeun sambungan flange sareng klep, alat atanapi koneksi konversi pipa kanggo méréskeun sambungan alur sareng konvérsi koneksi flange, pamasangan saderhana sareng gancang

     

  • Flange Adaptor

    Flange adaptor

    Kami (CNG) nyayogikeun Flange Adaptor. Flange Adaptor utamina dianggo pikeun sambungan flange ku klep, alat-alat atanapi koneksi konversi pipa kanggo méréskeun sambungan alur sareng konvérsi koneksi flange, pamasangan saderhana sareng gancang.

    Pipa flange mangrupikeun cara ngagabung kana pipa, klep sareng pompa sasarengan ku alur, alat las, atanapi corétan. Éta nyayogikeun aksés anu gampang pikeun instalasi, beberesih sareng modifikasi tina struktur ketir bocor.
    Flange alur digunakeun pikeun nyambungkeun pipa perlindungan seuneu tina nganteurkeun cai sareng agén suprési dina instalasi gancang.

    Adaptor flange nyayogikeun transisi langsung tina pipa HDPE sareng atanapi fittings kana ANSI Class 125 atanapi 150 komponén flanged.

    Liang bolt Flange didesain kana liang oval. Flange kelas ANSI 125 & 150 sareng PN16 sayogi sacara universal, sareng DN50 dugi ka DN80 (2 dugi ka 3) pikeun flensa nominal PN10; DN100 dugi ka DN150 (4 dugi 6) pikeun flensa kelas PN10nominal flensa.

    Salaku tambahan pikeun flensa standar anu ditétélakeun di luhur, éta ogé sayogi pikeun nyayogikeun standar-standar sapertos JIS 10K sareng ANSI Kelas 300.