Cap sareng Con. Liang

  • Cap with Con. Hole

    Cap sareng Con. Liang

    Kami (CNG) nyayogikeun 300CH Cap sareng Con. Hole, Dipaké pikeun nyolok pipa orifice, sareng fungsina sami sareng sirah sareng cap, Éta dianggo pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa di ukuran béda atanapi arah. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.