Adaptor Puting

  • Flanged Nipple

    Puting Bélang

    • Modél 321G flange adaptor utamina dianggo pikeun koneksi konvérsi klep, alat atanapi pipa anu antar muka sareng sababaraha flensa, anu ngajawab konvérsi konéksi alur, sareng instalasi gancang sareng gampang.

    • Modél 321G flange adaptor ngagaduhan liang baud anu dirancang janten bentuk lonjong. ANSI Kelas 125 & 150 sareng peunteun kelas PN16 sayogi sacara universal, kalayan DN50 dugi ka DN80 (2 "dugi ka 3") pikeun flange nom10 PN10 sareng PN25.

    • Salaku tambahan kana produk pipa pondok flange standar di luhur, standar flange sanés anu nguseup sakumaha JIS 10K sareng ANSI Kelas 300 ogé tiasa disayogikeun.