Threaded Ngurangan Palang

  • Threaded Reducing Cross

    Threaded Ngurangan Palang

    Kami (CNG) nyayogikeun Threaded Reducing Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang. Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem tarung seuneu.