Parabot Kami

Nguji Sareng Inspeksi (Bahan Baku) Alat

 Metallographic  examination

Ujian Metallographic

Metal mechanical  performance testing

Tés Kinerja Mékanis Logam

Spectral  detection

Detéksi Spéktral

Alat-alat Tés Karét

compression   stress detection

Deteksi Tekanan Komprési

hardness test

Tés karasa

High temperature  aging test

Tés Tua Suhu Tinggi

Produk Ékspérimén Equipment

Bending Torque Detection For Mechanical Tee

Detéksi Torsi Bending Kanggo Téi Mékanis

pressure resistance, air pressure detection

Résistansi Tekanan, Deteksi Tekanan Udara

Bending torque detection For Joints

Deteksi torsi bending Kanggo Sendi