Tee Mékanis Gaya 3L U-baud

Pedaran pondok:

● U-bolt ngagentos bagian sampul, tanpa las, langsung tina cabang pipa utami.

● awak ditingkatkeun tahan 4 kali tekanan kerja.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

Style 3L U-bolt Mechanical Tee

U-bolt Mechanical Tee mangrupikeun outlet anu idéal pikeun nyambungkeun langsung kana sirah pamiceunan, teundeun puting sareng atanapi tolok. Henteu kedah pikeun las, cukup motong atanapi bor liang di lokasi outlet anu dipikahoyong. Posisi Sadel-ngantepkeun supados kerah lokasina pas dina liang sareng aman sareng sambel U sareng kacang-kacangan. Sadel-let hadir sareng finish hideung standar atanapi salaku pilihan tiasa disayogikeun seng seng, dilapis atanapi dicét jeruk. Saddle-Let ngamungkinkeun aliran bérés lengkep sareng tingkat tekanan 300 PSI (20 bar) Cara nyiapkeun pipa peryogi motong atanapi ngeboran ukuran liang anu ditangtoskeun dina garis tengah pipa. Salawasna nganggo ukuran ragaji liang anu leres sakumaha anu dipidangkeun dina tabel sareng henteu nganggo obor pikeun motong liang. Saatos liangna dipotong sadaya ujung anu kasar kedah dipiceun sareng daérah anu aya dina 5/8 "(16mm) tina liang kedahna dipariksa pikeun mastikeun permukaan anu bersih, bébas tina indentasi atanapi proyéksi anu tiasa mangaruhan panyegelan gasket anu leres

Tees mékanis ngajantenkeun retrofitting sareng ngarobih gampang kusabab éta ngahemat anjeun tina masalah pikeun motong atanapi ngabongkar seueur pipa. Sugan anjeun kedah nempatkeun garis cabang anyar pikeun kaluar tina alat pemiceun seuneu. Upami anjeun peryogi cabang di tungtung tungtung pipa, batalkeun sababaraha gandeng alur sareng nambihan tee konvensional kedahna cekap gampang. Tapi upami cabang kedah kaluar tina bagian tengah jaringan, anjeun tiasa gaduh seueur pipa kanggo motong sareng ngalih. Sareng upami anjeun parantos nga-solder, ngelas, atanapi sambungan anu sanés tibatan alur, anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos sareng bahan pikeun ngabongkar sareng ngahijikeun deui garis panyiram anjeun.

Ukuran Spésifikasi

Style 3J Threaded Outlet Mechanical Tee

Fungsi • Nyayogikeun sambungan cabang langsung di lokasi mana waé liang tiasa diteukteuk dina pipa. Konférénsi Tungtung Cabang anu sayogi • Sistem Alur Asal Victaulic® (OGS) • Sistem Victaulic® StrengThin ™ 100 Alur (ST-100) • Thread Pipe Nasional Awéwé (FNPT) • Utami Pipe Paralel Thread Parallel (BSPP) • Taper British Standard Pipe Taper Aplikasi Thread (BSPT) • Produk ieu nyayogikeun outlet ukuranana ngirangan tempat ngirangan tee. CATETAN • Teu cocog pikeun digunakeun dina pipa palastik PVC. • Kedah dipasang supados sambungan utama sareng cabang leres-leres sudut 90 °. • Henteu disatujuan pikeun dianggo dina aplikasi ngetok panas. • Bisa dibekelan perumahan handap stainless steel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk