Kuat beurat Flexible Coupling 500Psi

Pedaran pondok:

• Gaya 1NH tugas beurat kopling fléksibel nyayogikeun sambungan anu fleksibel ku celah antara alur pipa sareng konci gandeng.
• Desain anu unik ngamungkinkeun gerakan aksial sareng radial, cocog pikeun pipa kalayan kalenturan dina tekanan panengah.
• Awak ditingkatkeun nolak tekanan kerja 4 kali.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Kopling fléksibel tugas beurat dirancang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi pipa umum jasa sedeng atanapi tekanan tinggi. Tekanan damel biasana didiktikeun ku kandel témbok sareng rating pipa anu dianggo. Kopling Model 7707 ngagaduhan kalenturan anu tiasa nampung misalignment, distorsi, setrés termal, geter, noise sareng tremor seismik. Model 7707 bahkan tiasa nampung tata perenah pipa anu melengkung atanapi melengkung

Grooved Mech Tee

Entong ngabubarkeun COUPLING: Gaya 108 Kopling didesain supados installer henteu kedah ngaleungitkeun nut, bolt, atanapi linkage kanggo dipasang. Ieu ngagampangkeun pamasangan ku ngantepkeun installer langsung ngalebetkeun tungtung alur komponén jalangan kana gandeng. 2. Pariksa komponén kawin réngsé: permukaan luar komponén kawin, antara alur sareng komponén kawin tungtung, umumna bakal bébas tina lekukan, proyéksi, anomali las las, sareng tanda gulung pikeun mastikeun segel bocor-ketat. Sadaya minyak, gajih, cet leupas, kokotor, sareng partikel motong kedah dikaluarkeun. Diaméter luar komponén kawin '("OD"), diménsi alur, sareng diameter flare maksimum anu diidinan kedah aya dina kasabaran anu diterbitkeun dina spésifikasi IGS Victaulic ayeuna, publikasi 25.14, anu tiasa didownload di victaulic.com.

Ukuran Spésifikasi

Style 1NH Heavy Duty Flexible Coupling 500Psi (1)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami