Fittings alur

  • Style 90DE 90° Drain Elbow

    Gaya 90DE 90 ° Siku solokan

    Kami (CNG) nyayogikeun gaya 90DE 90 ° Siku. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang. Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem tarung seuneu.

  • 90 Reducing Elbow

    90 Ngurangan Siku

    Kami (CNG) nyayogikeun gaya 90RT 90 ° Ngurangan Siku kalayan Threaded Small End (Add-a-cap). Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.

  • Style 130 Grooved Tee Standard Radius

    Gaya 130 Groove Tee Radius Standar

    Kami (CNG) nyayogikeun 130 Groove Tee Standard Radius. Éta dihubungkeun sareng gandeng sareng damel saling. Hal ieu dianggo dina tempat diaméter pipa seuneu ngarobah anu utamina dianggo dina sistem panyemprot cai sareng sistem cai seuneu. Didaptarkeun ku Laboratorium Underwriters tina FM Disatujuan. Kami ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun.

  • Threaded Reducing Tee

    Threaded Ngirangan Tee

    Kami (CNG) nyayogikeun 131N Threaded Reducing Tee. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.

  • Style  Grooved Reducing Cross

    Gaya Alur Ngurangan Palang

    Kami (CNG) nyayogikeun Groove Reducing Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang. Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem tarung seuneu.

  • Threaded Reducing Cross

    Threaded Ngurangan Palang

    Kami (CNG) nyayogikeun Threaded Reducing Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang. Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem tarung seuneu.

  • Flanged Nipple

    Puting Bélang

    • Modél 321G flange adaptor utamina dianggo pikeun koneksi konvérsi klep, alat atanapi pipa anu antar muka sareng sababaraha flensa, anu ngajawab konvérsi konéksi alur, sareng instalasi gancang sareng gampang.

    • Modél 321G flange adaptor ngagaduhan liang baud anu dirancang janten bentuk lonjong. ANSI Kelas 125 & 150 sareng peunteun kelas PN16 sayogi sacara universal, kalayan DN50 dugi ka DN80 (2 "dugi ka 3") pikeun flange nom10 PN10 sareng PN25.

    • Salaku tambahan kana produk pipa pondok flange standar di luhur, standar flange sanés anu nguseup sakumaha JIS 10K sareng ANSI Kelas 300 ogé tiasa disayogikeun.

  • Cap with Con. Hole

    Cap sareng Con. Liang

    Kami (CNG) nyayogikeun 300CH Cap sareng Con. Hole, Dipaké pikeun nyolok pipa orifice, sareng fungsina sami sareng sirah sareng cap, Éta dianggo pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa di ukuran béda atanapi arah. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.

  • Grooved Short Cross

    Salib Pondok Alur

    Kami (CNG) nyayogikeun 131 Groove Short Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.