Gandeng kaku 300Psi

  • Style 1GS Rigid Coupling

    Gaya 1GS Kopling Kaku

    Gandeng alur diteken kana tekanan internal sareng kakuatan bending luar nalika jasa. ASTM F1476- 07 ngahartikeun kopling kaku salaku gabungan anu dasarna teu aya gerakan pipa sudut atanapi aksial gratis sareng kopling anu fleksibel salaku gabungan anu aya.
    gerakan pipa sudut sareng aksial kawates.