90 Solokan Siku

  • Style 90DE 90° Drain Elbow

    Gaya 90DE 90 ° Siku solokan

    Kami (CNG) nyayogikeun gaya 90DE 90 ° Siku. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang. Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem tarung seuneu.