Salib Pondok Alur

  • Grooved Short Cross

    Salib Pondok Alur

    Kami (CNG) nyayogikeun 131 Groove Short Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.