Salib Pondok Alur

Pedaran pondok:

Kami (CNG) nyayogikeun 131 Groove Short Cross. Éta dipaké pikeun nyambungkeun Standpipe pikeun ngendalikeun, ngadistribusikaeun, atanapi ngadukung pipa dina ukuran atanapi arah anu béda. Ku sambungan alur, waktos proyék disimpen pisan sareng instalasi gancang sareng perawatan gampang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

Kami nyayogikeun pipa alur pikeun sistem gelut seuneu. Siku didamel tina beusi saluran per ASTM A536 Gr. 65-45-12 sareng atanapi ASTM A395 Gr. 65-45-15. Diménsi CE mangrupikeun standar pabrikan. Éta dihubungkeun sareng gandeng sareng damel saling. Éta dianggo dina tempat diaméterna pipa seuneu. anu utamina dianggo dina sistem panyemprot cai sareng sistem cai seuneu. Bagian pipa alur babarengan sareng kopling alur mastikeun pamasangan pipa anu gancang sareng gampang. Bagian alur ngaganti bagian pipa dilas tradisional. Didaptarkeun ku Underwriters Laboratories tina FM Disatujuan. Kami ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun.

Grooved  Short Cross

Ukuran produk (Spesifikasi)

Grooved  Short Cross

Fitur Produk Sareng Larapna

Grooved  Short Cross

• Bahan padumukan: Besi saluran anu cocog sareng ASTM A-536, kelas 65-45-12
• FM Disatujuan & UL Didaptarkeun: RWPrated pressure pressure 300PSI (2.065 Mpa / 20,65 bar)
• Perumahan Rengse: Fusion Bonded Epoxy Coated (Opsional: Panas Jero Galvanis sareng Batur)
• Ukuran Range: DN50 dugi DN200 (2 "dugi 8")

Kualifikasi Produk

图片 1

Nganteurkeun, Pengiriman Sareng Ngawula

Kapal ti Tianjin atanapi Pelabuhan anu sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami