Komponén Produk

Perumahan Komponén Produk
Bahan: Ductile iron iron sesuai kana ASTM A-536, Kelas 65-45-12
Permukaan Rengse: Standar: Epoxy bubuk palapis
Pilihan: Galvanis (Séng Plated 、 HDG) Dip dicét
Warna permukaan: Warna variabel pikeun pilihan
Gasket Karét
Standar: EPDM.
Pilihan: Nitrile, Silicone, Fluoroelastomer, Neoprene

Mékanisme panyegelan tina gandeng alur sareng outlet mékanis dasarna sami, struktur utama gasket ngagaduhan bentuk "C", ngawangun fungsi segel triple. Segel anu munggaran diwangun ku élastisitas gasket nalika kaayaan statis. Saatos gandeng dipasang, gasket dikurung ku perumahan gandeng alur atanapi outlet mékanis, segel kadua kabentuk. Medium dina jero sistem pipa pencét rongga "C" saatos diteken, éta naékkeun caket antara lip gasket sareng permukaan pipa waja, supados ngahontal segel réaktif katilu. Langkung ageung tekanan cairan dina jero pipa, langkung saé panyegelan tina gandeng.

news

Salaku produsén sareng inovator téknologi kopling alur, CNG nawiskeun sababaraha ukuran sareng gaya gandeng pikeun ampir sadaya aplikasi pipa. Sadaya gandeng alur diwangun ku opat bagian, nyaéta perumahan, gasket, baud sareng kacang. , permukaan finish warna oranyeu, tapi ogé pikeun rupa-rupa sistem pipa cairan pikeun nyayogikeun skéma warna anu cocog; bahan gasket standar nyaéta EPDM, ogé disiapkeun pikeun rupa-rupa bahan karét média pipa. Peunteun tarik baud na kelas 8,8 sareng rating kacang 8,0 .
Kopling CNG nyayogikeun sistem pipa sareng serbaguna anu henteu kapendak dina metode sambungan pipa anu sanés. Gandeng CNG kaku sareng fléksibel tiasa digabungkeun pikeun ngamungkinkeun pertumbuhan termal dina sistem. Salaku tambahan, panggunaan tilu gandeng fléksibel padeukeut ngirangan noise sareng geter sareng ngaleungitkeun dampeners noise anu mahal .
Struktur gandeng tipe stop kontak kaku kompak, sareng huntu awéwé sareng jalu jero sareng luar, jinis stop kontak, desain meshing, panggunaan celah antara kombinasi stop kontak port awéwé sareng lalaki pipa sareng meshing gabungan pikeun ngahontal sarat kaku .
Kusabab ningkatna struktur panganteur, henteu gampang pikeun nyieun gasket pikeun ngahasilkeun corak transverse sareng serong, posisi gasket langkung akurat, tekanan anu henteu normal sareng leungitna tekanan anu rusak tina gasket dihindari, sipat panyegelan nyaéta ningkat, sareng gabungan sacara umum nyaéta umur hirup anu ningkat.
Kopling kaku Angle-pad didesain pikeun ngageser tibatan nangtung nalika ngégél perumahan. Janten pipa pageuh nyangkut ngawangun sambungan anu kaku. Géser 60 diagonal ogé maksa konci perumahan gandeng ngadamel kontak dua sisi dina jero sareng ujung luar alur sahingga aksial sareng gerakan radial tabung henteu tiasa kajantenan sareng pangaruh pipa sambungan kaku leres-leres kahontal. Henteu aya deféksi saatos dipasang.
Gandeng anu kaku ieu ngamungkinkeun pikeun posisi tabung anu langkung akurat sareng ngabentuk pipisahan tungtung pipah anu kedah diperhatoskeun dina desain sareng pamasangan


Pos waktos: Jul-13-2021